Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:42

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κοντά στα παιδιά της Αθήνας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Γιώργος Φερδής Μαθητές του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και τους ιερείς της ενορίας του Αγίου Αρτεμίου Αρχιμανδρίτη Άγγελο Ανθόπουλο και π. Γεώργιο Τσαπάρα επισκέφθηκαν τον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών και αμέσως μετά τον Αρχιεπίσκοπο, για να πάρουν την ευχή του και να ζητήσουν τις πατρικές του συμβουλές.

Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, αλλά και για την στήριξη της ΜΚΟ “Αποστολή” και της ενορίας του Αγίου Αρτεμίου, που βοηθούν και συμπαρίστανται στο σχολείο.

Ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την συγκίνηση και τη χαρά του για την επίσκεψη των παιδιών και τα συμβούλευσε να αγαπούν τον εαυτό τους, να διαβάζουν, να αγαπούν και να σέβονται τους γονείς και τους δασκάλους τους, ώστε να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλοί επιστήμονες και καλοί οικογενειάρχες τέλος τα κάλεσε να συμμετέχουν στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να πάρουν μια μικρή ευλογία από τα χέρια του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ