Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 12:13

Ολοκληρώθηκαν τα ΕΟΡΤΙΑ στον Άγιο Ελευθέριο οδού Αχαρνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με την κατανυκτική αγρυπνία που τελέστηκε χθες βράδυ στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών στη μνήμη του αγίου μάρτυρος Θεμιστοκλέους, ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις με τιτλο ΕΟΡΤΙΑ 2018.

Ιερουργός της αγρυπνίας ήταν ο προϊστάμενος του ναού π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, που τίμησε τον έφορο και προστάτη άγιό του.

Στα αναλόγια έψαλαν ο Πρωτοψάλτης του ναού Χαραλάμπης Συμεωνίδης, ο Λαμπαδάριος Κώστας Κωνσταντακόπουλος και οι χοροί που τους πλαισίωσαν.

Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν το ναό για να συμπροσευχηθούν και να ευχηθούν στον προϊστάμενο του ναού, ενώ στο τέλος τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων έψαλαν στον π. Θεμιστοκλή, οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για να έρθουν εις πέρας οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ελευθερίου και της Αγίας Ανθίας, που ξεκίνησαν με την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Κοσμοσώτειρας από το κελλί του Αγίου Νικολάου στο Μπουραζέρι και περιελάμβαναν καθημερινά ομιλίες πνευματικού περιεχομένου και ιερές αγρυπνίες που οφέλησαν τους προσκυνητές.

Mετά την απόλυση προσφέρθηκε κέρασμα σε όλο το εκκλησίασμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ