Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 7:58

Οι υπάλληλοι στη Γεν. Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων συμπαραστάτες της Αποστολής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνα Σαββαϊδου προκειμένου να τον ενημερώσει για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία των υπαλλήλων της ΓΓΔΕ να συγκεντρώσουν τρόφιμα, φάρμακα, παιδικά βιβλία και παιχνίδια, καθώς και δωροεπιταγές που θα δοθούν μέσω τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο και Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού, Κωστής Δήμτσας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της Γ.Γ.Δ.Ε.» και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ θετικό που υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί, όπως εσείς, που δεν επιτελούν μόνο το καθήκον που έχουν αναλάβει αλλά τείνουν ευήκοον ους στο συνάνθρωπο που υποφέρει».

Η Γενική Γραμματέας υπογράμμισε ότι «οι άνθρωποι που υπηρετούν στη Δημόσια Διοίκηση θα πρέπει να διακρίνονται εκτός από την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα και για την ανθρωπιά τους, ιδίως στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς. Η Γενική Γραμματεία θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες της Εκκλησίας, που επιτελεί διαχρονικά σπουδαίο έργο όχι μόνο πνευματικό αλλά και κοινωνικό για την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωστής Δήμτσας, αφού ευχαρίστησε την Γενική Γραμματέα για την πρωτοβουλία της, τόνισε ότι «η προσπάθεια αυτή θα φέρει χαμόγελα και ζεστασιά σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία της κ. Σαββαΐδου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ