Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 | 19:45

Οι νεανικές συνάξεις του Αγίου Τρύφωνα Κολωνού έκοψαν την αγιοβασιλόπιτα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Κολωνού, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου.

Η περιελάμβανε θεατρική παράσταση και τραγούδια, από τα παιδιά του κατηχητικού, καθώς επίσης και προβολή βίντεο για τις δράσεις του σχολείου.

Ο προϊστάμενος του Ναού π. Προκόπιος Βροντάκης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και μοίρασε επαίνους στους αριστούχους μαθητές. Τόνισε δε τη σημασία του κατηχητικού σχολείου και το έργο που αυτό επιτελεί. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά πως “Δεν έχει σαν σκοπό να βγάλει μελλοντικούς ιερείς, αλλά να αναδείξει άριστους μαθητές σε λαμπρούς επιστήμονες. Και το βασικότερο ενάρετους ανθρώπους”.

Οι κατηχητικές συνάξεις του Αγίου Τρύφωνα Κολωνού, αριθμούν περί τα εξήντα παιδιά, ενώ πραγματοποιεί πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Κλείνοντας ο π. Προκόπιος, ευχαρίστησε τους μαθητές που ανάμεσα στις σχολικές υποχρεώσεις τους, κατόρθωσαν να φέρουν εις πέρας αυτό που τους ανατέθηκε για τη γιορτή, αναδεικνύοντας μάλιστα και τις υποκριτικές ικανότητες που διαθέτουν.

Εκ μέρους των κατηχητών ο κ. Αλέξανδρος Κοτσαντίνης, ευχαρίστησε για την μεγάλη απήχηση του κόσμου στην εκδήλωση και προέτρεψε τα παιδιά για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στις συλλογικές δράσεις. Τέλος μοιράστηκαν δώρα στους μικρούς μαθητές, που έτυχαν τους τυχερούς λαχνούς της κλήρωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ