Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 5:56

Μητροπολίτης Ξάνθης προς γονείς ενόψει πανελλαδικών: “Να διαμορφώσετε όμορφες συνθήκες”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Να διαμορφώσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι προέτρεψε τους γονείς με παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις ο μητροπολίτης Ξάνθης κατά τη θεία λειτουργία που τέλεσε το πρωί υπέρ φωτισμού τους.

Στον καθεδρικό ναό της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης, ο επιχώριος μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στη θεία λειτουργία που ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση και τη στήριξη των μαθητών ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων που καλούνται να δώσουν.

“Να διαμορφώσετε όμορφες συνθήκες στο σπίτι και να έχετε θετική και ψύχραιμη διάθεση ώστε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να έχουν καλή ψυχολογία”, συμβούλευσε τους γονείς που προσήλθαν στον ναό να προσευχηθούν για την επιτυχία των παιδιών τους ο μητροπολίτης Ξάνθης.

Ο κ. Παντελεήμων, ακόμη, έδωσε πατρικές νουθεσίες και στους μαθητές, λέγοντάς τους “να κοιμάστε νωρίς την παραμονή των εξετάσεων για να είστε ξεκούραστοι και να έχετε καθαρό μυαλό το πρωί”. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη στον αγώνα που δίνουν πιο έντονα αυτή την περίοδο και οι κόποι τους να ανταμειφθούν με επιτυχία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ