Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 23:44

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι απαχθέντες μητροπολίτες Χαλεπίου λιγο πριν την απαγωγή τους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για μια υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση πριν από 4,5 χρόνια σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει το evros-news.gr. Είναι οι φωτογραφίες των δύο Μητροπολιτών που απήχθησαν τον Απρίλιο του 2013 στην Συρία, μισή ώρα πριν πέσουν στα χέρια των Τζιχαντιστών και από τότε αγνοούνται τα ίχνη τους.


Τις φωτογραφίες αυτές έδωσε χθες αργά το βράδυ στη δημοσιότητα η Συριακή Αντιπολίτευση, λίγο μετά την εισβολή της Τουρκίας στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας, τέσσερα Χρόνια, πέντε μήνες και 22 μέρες μετά την απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου, αδερφού του νυν Πατριάχη Αντιοχείας Ιωάννη και του Συροϊακωβίτη Μητροπολίτη Ιμπραχήμ.



Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν όπως είπαμε μισή ώρα πριν την απαγωγή των δύο Μητροπολιτών. κάτι που φαίνεται άλλωστε από την ημερομηνία της φωτογραφικής μηχανής (22 04 2013), διακρίνονται από δεξιά ο Φουάντ Ηλία, οποίος ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο κατά την απαγωγή, Χριστιανός μέλος της Συριακής αντιπολίτευσης και φίλος του Συροϊακωβίτη Μητροπολίτη, ο Ελληνορθόδοξος και ελληνόψυχος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος, ο Αμπεντ Αλραχμάν Αλάφ, δικηγόρος στο επάγγελμα και Πρόεδρος του ανώτατου ελεύθερου δικαστικού συμβουλίου της Συριακής αντιπολίτευσης, ο Συροϊακωβίτης Μητροπολίτης Ιμπραχήμ και ο Αμπέντ Αλχαμίντ Αλάφ, μαχητής του Συριακού ελεύθερου στρατού της Αντιπολίτευσης, ενώ φωτογράφος είναι ο Φατέχ Αλλάχ Αμπούντ, διάκονος και οδηγός στην Συροϊακωβήτικη Εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ