Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 12:29

Νέο σπίτι για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών απέκτησε τον δικό της χώρο. Θα στεγάζεται πλέον σε ένα ανακαινισμένο, σύγχρονο κτίριο του Ιδρύματος Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά 7 στα Πατήσια στην Αθήνα.

Το νέο αυτό κτίριο είναι πραγματικά ένα στολίδι, που μαζί με το δοκιμασμένο και αξιόλογο έμψυχο προσωπικό, Καθηγητές και Υπαλλήλους, μπορεί να σας φιλοξενήσει και να στεγάσει το όνειρο του καθενός και της καθεμίας να μάθει μουσική και να ταξιδέψει σε έναν κόσμο με ήχους από φθόγγους και νότες.

Εύκολα προσβάσιμο συγκοινωνιακά, στους πέντε ορόφους του, διαθέτει ιδανικούς χώρους, μοντέρνες αίθουσες διδασκαλίας με καινούργια εργονομικά έπιπλα, συνεδριακό χώρο με τον πλέον σύγχρονο ψηφιακό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, στούντιο ηχογραφήσεων, αίθουσα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, αίθουσα μουσικής προπαιδείας, ειδικό χώρο προβών ορχήστρας, πλήθος μουσικών οργάνων παραδοσιακών και κλασικών και Ιερό Ναό αφιερωμένο στην μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ