Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 13:26

Νέοι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κοντά σε πέντε ιδρύματα της Εκκλησίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Κοντά στους ωφελούμενους πέντε δομών κοινωνικο-προνοιακού χαρακτήρα της Εκκλησίας βρέθηκαν νέοι και νέες από το  Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για να τους προσφέρουν δώρα αλλά και στήριξη στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών.

Τα μέλη του ιδρύματος, σε συνεργασία με ενορίες της Αρχιεπισκοπής επισκέφθηκαν:

  • 9 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down “Μαρία Κόκκορη” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στη Γλυφάδα
  • 12 Δεκεμβρίου, στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού του Ιδρύματος Αγία Άννα στη Ν. Κηφισιά
  • 16 Δεκεμβρίου, στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων  «Οι Άγιοι Ανάργυροι», στην Κάντζα Παλλήνης
  • 18 Δεκεμβρίου, στο Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό “Άγιος Νικόλαος”, στην Παιανία
  • 19 Δεκεμβρίου, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησε το «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της «Αποστολής» στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «Στις εξορμήσεις αυτές έγινε διανομή  ειδών πρώτης ανάγκης, που τα ανωτέρω Ιδρύματα είχαν  ζητήσει, ενώ νέοι των ενοριών μας είπαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα είδη είχαν συγκεντρωθεί χάρις στην ευαισθητοποίηση ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής. 

Οι πρωτοβουλίες ήταν απολύτως επιτυχημένες καθώς συγκεντρώθηκαν πολλά και ποικίλα είδη, ενώ οι αναμνήσεις είναι πολύ δυνατές καθώς και η ωφέλεια σε όλους τους νέους που συμμετείχαν στις δράσεις αυτές».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ