Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 12:08

Μνημόσυνο π. Γεωργίου Μεταλληνού στον ναό που διακόνησε για 44 ολόκληρα χρόνια

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΠΗΣ Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσιο του αγίου Αντίπα της Oδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γουδί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταλληνού.

Προηγήθηκε η θεία λειτουργία ιερουργούντος του εφημερίου του ναού π. Νικολάου Πανταζή, την οποία παρακολούθησαν με ευλάβεια η οικογένεια και οι συγγενείς του π. Γεωργίου Μεταλληνού, δεκάδες πνευματικά του παιδιά, καθώς και αρκετοί ακαδημαϊκοί καθηγητές.

“Ας μείνουμε σήμερα με την ανάμνηση του δικού του κηρύγματος και της δικής του φωνής”, επισήμανε ο π. Νικόλαος προς το πυκνό εκκλησίασμα, που κατέκλυσε τον ναό για να προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του π. Γεωργίου, και πρόσθεσε πως “πλέον βρίσκεται κοντά στον Κύριό μας και από εδώ και πέρα θα πρεσβεύει για όλους εμάς”.

Να αναφερθεί ότι ο π. Γεώργιος Μετταληνός ανέπτυξε την ποιμαντική του δραστηριότητα στον πανεπιστημιακό ναό του αγίου Αντίπα, αφού υπηρέτησε εκεί ως εφημέριος για 44 ολόκληρα χρόνια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ