Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:49

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στο 1ο Ε.Π.Α.Λ.

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκονό του π. Νεκτάριο Ευγενικό, επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Χαλκίδος όπου έλαβε χώρα η «2η έκθεση ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων» με προϊόντα που ετοίμασαν οι μαθήτριες και μαθητές του τομέα γεωπονίας.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του Λυκείου, οι οποίοι τον συνόδευσαν στο εργαστήριο γεωπονίας, όπου γινόταν η διήμερη έκθεση (12-13.2.2015). Εκεί η Καθηγήτρια κ. Δέσποινα Αντωνίου και μαθήτριες του τομέα τον ξενάγησαν και του εξέθεσαν το φάσμα δραστηριοτήτων τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος έπειτα, εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του για την ποιότητα και το επίπεδο του έργου που παράγεται στον συγκριμένο τομέα αλλά και σε όλο το Λύκειο.

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι καθημερινά, κατευθυνόμενος προς το γραφείο του, περνά πάντοτε μπροστά από το 1ο ΕΠΑ.Λ. και ευλογεί διδάσκοντες και διδασκομένους που προσέρχονται εκεί. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί και πάλι το Λύκειο, όποτε προσκληθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ