Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:59

Με θ. λειτουργία στη Ριζάρειο τίμησε η Ιερά Σύνοδος την Εβδομάδα Ιερατικών Κλίσεων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εορτάσθηκε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος το Σάββατο 14.3.2015 η Εβδομάς των Ιερατικών Κλήσεων (Γ εβδομάς των Νηστειών 9-15.03.2015) με Θεία Λειτουργία στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή στο Χαλάνδρι, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, τακτικού μέλους της Συνοδικης Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου.

Στην εόρτιο εκδήλωση, παρευρέθησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής, η κ. Βασιλική Ζωιτοπούλου, Διευθύντρια της Διευθύνσεως Θρησκευτικής Διοίκησης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Μπόζος, Διευθυντής Διευθύνσεως Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η κ. Καλή Αλυσανδράτου, Διευθύντρια της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, ο κ. Πέτρος Κόρδας, Διευθυντής της Εκκλησιαστικής Εστίας Λαμίας, καθηγητές και μαθητές των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Σχολών και των Ιερατικών Σχολείων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε η βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών του ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Σχολών και Ιερατικών Σχολείων της Πατρίδος μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ