Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 16:52

Μετά τις ψαλμωδίες, ακούστηκε ο Mozart στο Νέο Ψυχικό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο νέο Ψυχικό, έζησαν μετά την ακολουθία του Νυμφίου της Μ. Δευτέρας οι πιστοί.

Την ακολουθία του νυμφίου τέλεσε ο αρχιερατικός της ΙΗ´περιφέρειας Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τσολίδης.

Ο προϊστάμενος Αρχιμανδρίτης Μιχάηλ Σταθάκης,οι ιερείς του ναού και ο Δήμος έφεραν μια ξεχωριστή Πασχαλινή συναυλία με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα δεδομένα.

Μετά τις ψαλμωδίες ακούστηκε ο Mozart με την βοήθεια 40 πνευστών οργάνων που γέμισαν το ναό, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Παλλήνης με την χορωδία εκπαιδευτικών μουσικής και την χορωδία αποφοίτων μουσικού σχολείου Παλλήνης.

Γεμάτη η ενορία του Αγίου Γεωργίου φιλοξένησε τα νέα παιδιά που έδωσαν την καλύτερη ερμηνεία τους με διευθυντή ορχήστρας τον κ. Σπύρο Μπάκο και διεύθυνση χορωδίας την κ. Φαίδρα Γιαννέλου.

Η άριστη συνεργασία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και της ενορίας του Αγίου Γεωργίου έδωσαν από τους καλύτερους καρπούς ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας που με την φωνή του μάγεψε όπως κάθε φορά.

Οι πιστοί δεν σταμάτησαν το χειροκρότημα, ευχαριστώντας θερμά για την μαγευτική βραδιά τον π. Μιχάηλ.

Ο προϊστάμενος στο τέλος έδωσε ένα αναμνηστικό σε κάθε παιδί της ορχήστρας αλλά και της χορωδίας ενώ παράλληλα έδωσε στις διευθύνσεις τους μπουκέτα λουλούδια λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ