Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 6:51

Μήνυμα Βρεσθένης: “Όσο και να μας πολεμήσουν, δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του Χριστού”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Μάρκος Παπαγεωργίου Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, ο οποίος αναφερόμενος στα γεγονότα της επικαιρότητας είπε “Όσο και να μας εκδιώξουν, όσο και να μας πολεμήσουν εμείς δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του Χριστού από τη ζωή μας. Θα ταλαιπωρηθούμε αλλά θα επιβιώσουμε”.

Ο κ. Θεόκλητος που προεξήρχε της πανηγύρεως του Αγίου Νεκταρίου στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, είπε ότι “Όσοι έχουν βαλθεί να αλλάξουν συθέμελα τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας να ξέρουν πως, πριονίζοντας το κλαδί που κάθονται, θα πέσουν και οι ίδιοι”.

Ο Μητροπολίτης Βρεσθένης αναφερόμενος στον Άγιο Νεκτάριο Επίσκοπο Πενταπόλεως τον θαυματουργό, είπε πως ήταν ‘ενας ταπεινός, εγκρατςή και καθαρός ανθρωπος που συγχωρούσε ακόμα και τους διώκτες του.  “Οι βίοι των αγίων μας είναι φωτεινοί οδοδείκτες στην άχαρη ζωή που ζούμε μακριά από το Χριστό. Αμαρτωλοί είμαστε όλοι μας, αλλά χρειαζόμαστε δίπλα μας την παρουσία των αγίων να μας καθοδηγεί”.

Τέλος, συνεχάρη για το ζήλο τους τους ιερείς της ενορίας , την οποία χαρακτήρισε μελίσσι λόγω των συνεχών δραστηριοτήτων που οργανώνουν, αλλά και για το πλήθος των πιστών που έχουν καταφέρει να συγκεντρώνουν ακόμα και τις καθημερινές ακολουθίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ