Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 2:06

Κοπή βασιλόπιτας των φιλανθρωπικών φορέων της μητρόπολης Χαλκίδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο πνευματικό κέντρο του μητροπολιτικού ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, όπου ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα τριών δραστήριων φιλανθρωπικών φορέων της μητρόπολης, του Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου, της Εθελοντικής Διακονίας Κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Χαλκίδος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου και οι συντονιστές κληρικοί των αναφερθέντων φιλανθρωπικών φορέων, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Κωνσταντίνος Βράκας, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Αγγελική Γερογιάννη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ευβοίας κ. Ευστράτιος Καρλατήρας, η Πρόεδρος του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στη Χαλκίδα κ. Καίτη Λυμπερίου, η Προϊσταμένη του Νοσηλευτικού Προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος κ. Ευρυδίκη Δεληγιώργη και πλήθος ιατρών, φαρμακοποιών, εθελοντριών και εθελοντών του κάθε τομέα.

Ο κ. Χρυσόστομος, μετά την ευλογία της αγιοβασιλόπιτας, ανέπεμψε σύντομο χαιρετισμό στους παρισταμένους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ζωή του χριστιανού περιγράφεται με δύο λέξεις, την φιλοθεΐα και την φιλανθρωπία και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους την κάθε μορφή προσφοράς τους και συζήτησε μαζί τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ