Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 23:41

Κηφισίας: “Να μένουμε σταθεροί στην πίστη μας και να μη την αλλοιώνουμε”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Μάρκος Παπαγεωργίου Να μένουμε σταθεροί στην πίστη μας και αυτό που παραλάβαμε να μη το αλλοιώνουμε αλλά να το μεταδίδουμε στις επόμενες γενεές, κάλεσε το εκκλησίασμα ο μητροπολίτης Κηφισίας.

Από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς ο μητροπολίτης Κύριλλος με αφορμή την ημέρα της αναστήλωσης των εικόνων είπε ότι “τα πάντα κατακτώνται με αγώνες και αυτό ισχύει έως και σήμερα, για να μπορεί η Εκκλησία και η ορθόδοξη πίστη να κρατάει την παράδοσή της”.

Ο κ. Κύριλλος με αφορμή την ημέρα αυτή τίμησε τον μέχρι σήμερα προϊστάμενο του ναού πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Παπανικολάου, ο οποίος συμπλήρωσε 56 χρόνια ιερωσύνης, εκ των οποίων τα 45 ως εφημέριος και προϊστάμενος του ναού αυτού.

Του απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητροπόλεως, τον αργυρό Σταυρό του Άγιο Εφραίμ, πολιούχο, προστάτη και έφορο της Μητροπόλεως Κηφισίας.

Από την πλευρά του ο π. Ιωάννης, ο οποίος παρέδωσε την προισταμενία στον εφημέριο αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Λιέπουρη, εξέφρασε θερμές ευχαριστείες προς όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, τους τρεις Μητροπολίτες, ιερείς, ιεροψάλτες και τους πιστούς ενορίτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ