Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:06

Κεραμέως: Κινηθήκαμε υπεύθυνα για να προστατεύσουμε τους πιστούς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Τη δική της απάντηση έδωσε πριν από λίγο η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, για το θέμα του χθεσινού αφορισμού που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τον μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιο.

Η Υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως σχολιάζει τον αφορισμό από τον μητροπολίτη, δήλωσε πως “ο καθένας μπορεί να λέει και να πράττει ό,τι κρίνει. Εγώ ξέρω ότι κινηθήκαμε υπεύθυνα με γνώμονα πάντοτε την προστασία της δημόσιας υγείας και το δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να προστατεύσουμε τους πιστούς κάθε δόγματος, παρά την εξαιρετική δυσκολία και το πολύ δυσάρεστο του όλου εγχειρήματος”.

Η κ. Κεραμέως ξεκαθάρισε πως “έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, τα υπόλοιπα δεν με αφορούν”. Έκλεισε λέγοντας πως “δεν πρέπει να αφήσουμε κάποιες ακραίες θέσεις και πράξεις να αμαυρώσουν το κλίμα και όλα αυτά τα σημαντικά που κερδίσαμε όλοι μαζί ενωμένοι”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ