Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 4:17

Καινή Διαθήκη σε μαθητές Γυμνασίου προσφέρει η μητρόπολη Ρεθύμνης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Από το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου ξεκίνησε για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 η προσφορά της Καινής Διαθήκης στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ Τάξεως των Γυμνασίων, τα οποία βρίσκονται στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Παρασκευή 30ή Οκτωβρίου 2015 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος επισκέφθηκε το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή του σχολείου, και, μετά την πρωινή προσευχή, μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τους διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης.

Ως γνωστόν, το βιβλίο των Θρησκευτικών της Β΄ Γυμνασίου έχει τίτλο «Καινή Διαθήκη. Ο Ιησούς Χριστός και το έργο του», γι’ αυτό και η Καινή Διαθήκη προσφέρεται κάθε χρόνο από τη Μητρόπολή μας στους μαθητές της τάξεως αυτής, ως αναγκαίο βοηθητικό εγχειρίδιο μελέτης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος θα επισκεφθεί προσεχώς και τα υπόλοιπα Γυμνάσια της Μητροπόλεώς μας, μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές τους, για να επικοινωνήσει με τους μαθητές και να τους προσφέρει την Καινή Διαθήκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ