Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 6:14

Ιωαννίνων: ‘’Παράδειγμα ζωής για τα παιδιά μας ο αγώνας των ηρώων του 1821 ’’

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εορτή-αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’» στα Ιωάννινα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου και εκπροσώπων των αρχών της τοπικής κοινωνίας.

Η εκδήλωση με σκοπό τη μεγάλη και διπλή σημασία εθνική και θρησκευτική για όλους τους Έλληνες περιελάμβανε θεατρική παράσταση, τραγούδια από την χορωδία καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τις χορευτικές ομάδες του κέντρου, ενώ έκλεισε με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των παιδιών μας μπροστά από τα σκηνικά, που τα ίδια σχεδίασαν και κατασκεύασαν προετοιμάζοντας την παράσταση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συγχαίροντας παιδιά και παιδαγωγούς για την εξαιρετική τους προσπάθεια, ενώ ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους συνέστησε ο αγώνας των ηρώων του 1821 να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα ζωής, στην οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν αγωνιστικότητα, ευθύνη και αγάπη, βοηθώντας τους εαυτούς τους και την κοινωνία.

Λαμβάνοντας τα εύσημα και τους επαίνους του Ταγματάρχη Μητσάκη Χριστόδουλου, του εκπροσώπου της αστυνομίας Παπαδόπουλου Χρήστου και του κ. Χρήστου Μανιά, Περιφερειακού Διευθυντή Ηπείρου των Σ/Μ «Μασούτης», πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εορτή- αφιέρωμα.

Το ΚΔΑΠ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ι.Μ. Ιωαννίνων μετρά ήδη έξι μήνες ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων και η αποδοχή τόσο των γονέων, που το επιλέγουν για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, όσο και της τοπικής κοινωνίας, που συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά, είναι αξιοσημείωτη.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους χορηγούς που στηρίζουν το κέντρο από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας αγάπη και υλική υποστήριξη σε κάθε ευκαιρία με γενναιοδωρία. Σε εποχές κρίσης, οικονομικής και ηθικής, η δύναμη τους είναι ζωτικής σημασίας στις προσπάθειές μας για προσφορά με τελικούς αποδέκτες τα παιδιά της τοπικής κοινότητας των Ιωαννίνων.

Από ΜΚΟ Αποστολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ