Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 7:12

Η Μητρόπολη Φθιώτιδος διένειμε σε έργα αγάπης και προσφοράς 1.083.658,04 €

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Κυκλοφορήθηκε και διανέμεται δωρεάν το 21ο ενημερωτικό δελτίο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τίτλο “ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”.

Το δελτίο αυτό ενημερώνει τον φιλόχριστο λαό για τον οικονομικό απολογισμό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, η οποία κατά το παρελθόν έτος 2017 διένειμε σε έργα αγάπης και προσφοράς το ποσό του 1.083.658,04 €.

Από την πρώτη στιγμή της ελεύσεως του στην Φθιωτική Εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ενημερώνει τον ευλογημένο λαό της τοπικής μας Εκκλησίας για το κάθε έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις, πάντοτε με διαφάνεια και αξιοπιστία.

Στην 1η σελίδα του εντύπου αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Η Αγάπη υπέρ των πτωχών είναι γνώρισμα των χριστιανών», ωμιλεί για την παράδοση της Εκκλησίας ως σώμα ενότητος και προσφοράς, το οποίο από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια βοηθούσε και συνεχίζει ακόμη να προσφέρει και να στηρίζει στο όνομα του Φιλανθρώπου Χριστού κάθε πονεμένο και πάσχοντα άνθρωπο. Επίσης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν τα έργα αγάπης, φιλανθρωπίας και προσφοράς της Φθιωτικής Εκκλησίας.

Ακόμη στο ενημερωτικό αυτό δελτίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν εκτενώς για τις προσφορές των πιστών και των Ενοριών καθώς και για όλη την πολύπλευρη, φιλανθρωπική, ποιμαντική και κοινωνική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως για το παρελθόν οικονομικό έτος 2017.

Η «Παρουσία Αγάπης» διατίθεται δωρεάν στις Ενορίες, τις Ιερές Μονές και στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ένθεον».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ