Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 16:50

Η λιτανεία του αγίου Ελευθερίου της οδού Αχαρνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Χρήστος Λαρισαίος Εκατοντάδες πιστοί συμμετείχαν το απόγευμα στη λιτανεία της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου της οδού Αχαρνών. Στη λιτάνευση της εικόνας του αγίου Ελευθερίου προεξήρχε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, πλαισιομένος από αρκετούς ιερείς.

Αντιπροσωπείες από όλα τα σχολεία της περιοχής καθώς και ο Στρατιωτικος Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών συμμετείχαν στη λιτανευτική πομπή κρατώντας ελληνικές σημαίες. Το παρών στην ακολουθία και τη λιτανεία έδωσαν οι βουλευτές Κατερίνα Μονογυιού και Θανάσης Πλεύρης.

Ο εφημέριος του ναού, π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στον λόγο του, ευχαριστησε όλους τους πιστούς που συμμετείχαν στις λατρευτικές ακολουθίες της ενορίας όλες αυτές τις μέρες που πανηγύριζε ο ναός, τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο για την παρουσία του στον εορτασμό του αγίου Ελευθερίου και ιδιαίτερα τη νεολαία της περιοχής “η οποία δίνει παλμό στην ενορία”.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε θα συνεχίσει να εκτίθεται σε προσκύνηση τμήμα της άφθαρτης καρδιάς του Αγίου Λουκά του ιατρού από την Μητρόπολη Αργολίδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ