Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 23:57

Η λιτάνευση στην Αγία Μαρίνα Ανθούπολης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Ολοκληρώθηκαν απόψε οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Μαρίνας στην Ανθούπολη Περιστερίου.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας και του ιερού λειψάνου της Αγίας, στους δρόμους της ενορίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντός.

Παρών στην λιτάνευση και ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης

Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε την Αγία, τον δήμαρχο της πόλεως και τους δημοτικούς συμβούλους όπως την βουλευτή κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου και τον πρώην δήμαρχο.

Επίσης αναφέρθηκε στον σεισμό που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο ναό και ειπε ότι με την βοήθεια του Θεού θα ανεγερθεί, όπως και όλα τα σπίτια που επλήγησαν.

Τέλος, τόνισε πως ο μητροπολίτης όπως και οι ιερείς το μόνο που θέλουν είναι η αγάπη και η βοήθεια του κόσμου, ώστε η Μητρόπολη να γίνει ακόμα καλύτερη.

Ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Ελισσαίος Σουλιές ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Περιστερίου για την τιμητική του παρουσία στο ναό, τους ιερείς καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποιήση αυτής της πανηγύρεως.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Λαρισσαίος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ