Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 7:47

Η κάρας της Αγίας Μαρίνης στην Ενορία του Θεολόγου Διρφύων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την πρέπουσα λαμπρότητα την Κυριακή 8η Οκτωβρίου το εσπέρας, ετελέσθη συμμετεχόντων των Ιερέων της Μητροπόλεως Χαλκίδος και ιερέων εξ Αθηνών, ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Μαρίνα επί την Υποδοχή και 3ημέρου Προσκυνήματος στην Ενορία του Θεολόγου Διρφύων.

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης βρίσκεται η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, προερχομένης εκ της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Ηλίων Βορείου Ευβοίας με την άδεια και ευλογία του σεπτού Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου προς ευλογία και στήριξη των πιστών.

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των πιστών που συνέρρευσαν όλο το 3ήμερο απο διάφορα μέρη της Εύβοιας και της Αθήνας να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα της Αγίας. Την επιμέλεια της Οργάνωσης της Υποδοχής την ανέλαβε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Εφημέριος Πρεσβύτερος Π. Γεράσιμος Βασιλόπουλος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού .

Μετά τος πέρας της Παρακλήσεως ακολούθησε εόρτιο κέρασμα προσφορά των κυριών της ενορίας δια τους προσκυνητές και η Αναχώρηση της Τιμίας Κάρας παρών εδωσαν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Αμαρύνθου Άνω Βάθειας Καλιθεας Αμαρύνθια Άρτεμις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ