Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 16:33

Η εορτή του Αγίου Κυρίλλου στον μητροπολιτικό ναό Κηφισιάς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με λιτή αρχιερατική θεία λειτουργία εορτάστηκε η μνήμη του αγίου Κυρίλλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας στον μητροπολιτικό ναό αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.

Προεξήρχε ο οικείος μητροπολίτης Κύριλλος ο οποίος την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του και έχει την επέτειο την ενθρόνισής του ως πρώτος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού.

Τον πλαισίωσαν ιερείς της μητροπόλεως ενώ συμπροσευχήθηκαν οι μητροπολίτες Βρεσθένης Θεόκλητος, Πειραίως Σεραφείμ, Ιλίου Αθηναγόρας, Περιστερίου Κλήμης και οι Επίσκοποι Ευρίπου Χρυσόστομος και Ρωγών Φιλόθεος.

Εκ μέρους των αρχιερέων, στον εορτάζοντα ιεράρχη ευχήθηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έτη πολλά και αγλαόκαρπη ποιμαντορία ενώ εκ μέρους του εφημεριακού κληρου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Κηφισίας πρωτοπρεσβύτερος Χρίστος Κυριακόπουλος έκανε αναδρομή της δεκαετούς ποιμαντορίας του μητροπολίτη Κυρίλλου ευχόμενος να ποιμαίνει τον κληρο και τον λαό της επαρχίας του ορθοτομώντας τον λόγο της αληθείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ