Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:36

Η εορτή της Αναλήψεως στον Πάνορμο Ρεθύμνου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Πέμπτη της έκτης Εβδομάδος από του Πασχα, 25η Μαΐου 2017, κατά την οποία η Εκκλησία μας εόρτασε «την Ανάληψιν του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού», ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Μαζί με τον Επίσκοπό μας συλλειτούργησαν κληρικοί της Μητροπόλεώς μας, μεταξύ των οποίων ο Παν. Αρχιμ. Πορφύριος Αουάντ, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλέπας Μυλοποτάμου, ο Παν. Αρχιμ. Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, ο Αιδεσ. Πρωτ. Ιωάννης Αλεξανδράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, και ο Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριος Σωπασουδάκης, Πρόεδρος του Ιερατικού Συνδέσμου της Μητροπόλεώς μας. Στην Ιερά Πανήγυρη προσήλθαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πανόρμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας τον καλό Εφημέριο της Ενορίας, π. Ηλία Κοτζαμπασάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ