Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:33

Η Εκκλησία της Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Αναχωρεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 για τη Μόσχα (Ρωσία) η επίσημη Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018 (13-16 Μαρτίου 2018). Η Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο, και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα αυτού.

Η Εκκλησία της Ελλάδος στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και του Υπουργείου Τουρισμού, φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, στο κεντρικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες συνεκθέτες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα διατίθεται επικαιροποιημένo ξενόγλωσσο (ρωσικά, αγγλικά, κλπ.) έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων των I. Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Έκθεση ΜΙΤΤ 2018 (Μόσχα), της οποίας τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως, συγκεντρώνει δε έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον αφ’ ενός μεν λόγω του μεγάλου αριθμού ρώσων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πατρίδα μας, αφ’ ετέρου δε λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που αυτοί επιδεικνύουν για τα θρησκευτικά μνημεία και προσκυνήματά της.

Τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην Έκθεση θα γίνουν παρουσία της Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδος κ. Έλενας Κουντουρά, του Πρέσβη της Ελλάδος στη Μόσχα κ. Ανδρέα Φρυγανά και της Γενικής Προξένου της Ελλάδος κ. Ελένης Βακάλη, καθώς και του κ. Πολύκαρπου Ευσταθίου, Διευθυντού του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας και Χωρών ΚΑΚ και πολλών επισήμων.

Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στη Ρωσία μέχρι και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί η ευκαιρία συναντήσεων με εκκλησιαστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Ρωσίας, καθώς και με επαγγελματίες του τουρισμού.

Εκ του Συνοδικού Γραφείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ