Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:12

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει ευάλωτες οικογένειες στα Ιωάννινα, τη Χαλκίδα και την Λέσβο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δέματα αγάπης προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα Ιωάννινα στη Χαλκίδα και στη Λέσβο σε οικογένειες Αποδέκτες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Mε το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος βρέθηκαν στο πλευρό 470 οικογενειών.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της «Αποστολής» λέγοντας ότι «με συνέπεια , όλα τα χρόνια της κρίσης, η Εκκλησία στηρίζει απροϋπόθετα και με αγάπη τους ανθρώπους που δοκιμάζονται. Μεγαλύτερο πρόβλημα από την φτώχεια, στην σύγχρονη εποχή, είναι η μοναξιά και η «Αποστολή» προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να μην νιώθουν αποκομμένοι, ξεχασμένοι και μόνοι. Με το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη», κατέληξε ,διευρύνονται οι δυνατότητες ουσιαστικής βοήθειας και ανακούφισης των ελληνικών οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης ».

Επίσης με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα, νέοι και νέες παρέδωσαν τρόφιμα σε 167 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Παπά – Στρατή» στη Καλλονή Λέσβου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εγκαινιάστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τον Απρίλιο του 2016 και σκοπεύει στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα και ενήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.) που χρειάζονται βοήθεια.

Και αυτή η προσφορά της «Αποστολής» στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε και με την στήριξη της AEGEAN AIRLINES.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ