Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 20:16

Ημερίδα «Αυτισμός: Παιδιά του θεού μας» από την Μητρόπολη Μεσσηνίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαϊου 2018, στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, μια πολυδιάστατη εκδήλωση με θέμα «Αυτισμός: Παιδιά του θεού μας».

Η εκδήλωση ετέθη υπό την αιγίδα του Σεβ. Μητοπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και περιελάμβανε εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων γύρω από το θέμα, μηνύματα γονέων και παιδιών. Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν στο θέμα, η Κοινωνική Λειτουργός του Ασύλου Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ. Κων/να Κανελλοπούλου, η Παιδοψυχίατροος κ. Χριστίνα Καρκατζούλη, η Εργοθεραπεύτρια του Κέντρου Ημέρας παιδιών & εφήβων με αυτισμό Ν. Μεσσηνίας κ. Μαρία Κενσαλή και οι γονείς παιδιών με αυτισμό κ. Μαρία Κασαμπαλάκου, κ. Μαρία Λευτάκη και κ. Γεώργιος Ζαννιδάκης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ενώ η ερμηνεύτρια κ. Αθηνά Χιώτη έδωσε το δικό της μήνυμα μέσα από την υμνολογία της Εκκλησίας μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μήνυμα ενότητας και ελπίδας που προσέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, προτείνοντας σε όλους τους φορείς να συνεργαστούν γύρω από το θέμα αυτό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ