Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 16:40

Ζάκυνθος: Το Κέντρο Λόγου Αληθώς ξεκινά για πέμπτη χρονιά τις συνάξεις του

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» συνεχίζει τις μορφωτικές συνάξεις του, για πέμπτη συνεχή χρονιά, κατά το επί θύραις ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Η πρώτη σύναξη για φέτος θα επιχειρήσει να συμβάλει στην οικολογική ευαισθητοποίηση και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015, ώρα 7.45 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του ενοριακού Παρεκκλησίου της Παλαιάς Βλαχέραινας Μπανάτου, ακολουθώντας το εξής πρόγραμμα:

α) Αγιασμό με το Χέρι του Αγίου Διονυσίου, Προστάτη των απανταχού Ζακυνθίων, για την έναρξη των συνάξεων του ε΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου. Το Τίμιο Χέρι θα μεταφέρουν στο «Αληθώς» Πατέρες της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου.

β) Ειδική Δέηση υπέρ του Φυσικού Περιβάλλοντος, η οποία έχει ποιηθεί με την ευκαιρία μάλιστα της Εκκλησιαστικής Ημέρας Περιβάλλοντος κάθε 1η Σεπτεμβρίου, που από 25ετίας έχει καθιερώσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

γ) Ομιλία θεολογικο-οικολογικού περιεχομένου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. κ. Διονύσιο Δ΄, με θέμα: «Το φυσικό περιβάλλον μες από τις διδαχές του νέου οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου».

Η παρουσία των παλαιών και νεότερων θιασωτών του «Αληθώς» θα αποτελέσει εξαιρετική τιμή για τους συντελεστές του Κέντρου Λόγου, οι οποίοι ευχαριστούν όλους εκ των προτέρων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ