Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 21:23

Ευχαριστώ και Συγνώμη!

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τώρα που καταφέραμε κι εμείς να μπούμε στο orthodoxia.info και μπορούμε να αναρτήσουμε ξανά κείμενα και φωτογραφίες, θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια.

Πρώτα πρώτα να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστώ, γιατί μας εμπιστευθήκατε, γιατί πλημμυρίσατε κυριολεκτικά τις σελίδες μας, γιατί μας δείξατε οτι αναγνωρίζετε και τιμάτε την προσπάθειας μας. Τα «κλίκ» στο orthodoxia.info από ολόκληρη τη χώρα αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού σπάσανε κάθε ρεκόρ.

Πρέπει όμως να σας πούμε κι ένα συγνώμη! Ίσως ακόμη μεγαλύτερο και από το ευχαριστώ.

Συγνώμη γιατί μας πιάσατε απροετοίμαστους. Γιατί δεν περιμέναμε ούτε κι εμείς αυτήν την ανταπόκριση. Γιατί τα απανωτά και ασταμάτητα «κλικ» στις σελίδες μας μπλόκαραν τον μηχανισμό μας, σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορούσαμε ούτε κι εμείς οι ίδιοι να μπούμε για να αλλάξουμε τις αναρτήσεις.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν και η αδυναμία να μεταδώσουμε ζωντανά από το Συνοδικό Μέγαρο τα μηνύματα των νέων Ιεραρχών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σας ζητούμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να την υποστηρίξουμε τεχνικά. Σας υποσχόμαστε όμως πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί. Εκτός… αν την επόμενη φορά σπάσουμε κι άλλο ρεκόρ!

Ανδρέας Λουδάρος
Διευθυντής Orthodoxia Info

ΥΓ. Μέχρι να κάνουμε το «θαύμα» μας ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε μερικές δυσλειτουργίες ακόμη. Όμως η αποκατάσταση θα είναι σύντομη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ