Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 16:08

Ευχέλαιο στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Ιλίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, πραγματοποίησε ευχέλαιο στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων στο Ίλιον, υπέρ των νοσηλευομένων ασθενών και του προσωπικού.

Τον Μητροπολίτη Ιλίου πλαισίωναν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Γαβριήλ Ασπρολούπος και ο Ιεροκήρυκας π. Αγαθάγγελος Κόκλας, ενώ στην επίσκεψη του στην κλινική τον συνόδευσε και ο Αντιδήμαρχος Ιλίου και επικεφαλής της Νεολαίας Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας μύρωσε τους παρευρισκομένους ενώ συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Διοίκησης της κλινικής, από τον Αντιδήμαρχο κ. Αυγουλά και ιερείς, επισκέφθηκε και σταύρωσε και τους κλινήρεις ασθενείς στους θαλάμους, ανταλλάσσοντας με όλους ευχές για Καλό Πάσχα, Υγεία και Γρήγορη Ανάρρωση.

Ήταν εμφανής η ψυχική ανάταση των ασθενών μετά την επίσκεψη του Μητροπολίτη και την ενθάρρυνση που τους έδινε συζητώντας μαζί τους και παραπέμποντας στις παραβολές και στον Λόγο του Θεού για κάθε τους ανησυχία. Ο στόχος ήταν οι δεκάδες ασθενείς που δε θα μπορέσουν να εορτάσουν το φετινό Πάσχα στο σπίτι τους να νιώσουν λιγότερο μόνοι αυτές τις ημέρες, ενώ διανεμήθηκαν συμβολικά δώρα από την Ιερά Μητρόπολη λαμπάδες και πασχαλινά γλυκά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ