Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 22:22

Εορταστική εκδήλωση ετοιμάζουν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα των ενοριών της Αρχιεπισκοπής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με ιδιαίτερη χαρά το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνει ότι– με την ευχή και προτροπή του Μακαριωτάτου Πατρός μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄- θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου», στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη. Το θέατρο αυτό (860 θέσεων) έχει κατασκευαστεί ειδικά για μουσικοχορευτικά συγκροτήματα. Στην εκδήλωση θα παίζει παραδοσιακή ορχήστρα.

Θα εμφανιστούν μικροί και μεγάλοι, που συμμετέχουν σε ανάλογες δραστηριότητες των ενοριών μας, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Συγκεκριμένα θα εμφανισθούν χορευτικά συγκροτήματα από τις ενορίες: Αγ. Νικολάου Καλλιθέας, Αγ. Άννας Χαλανδρίου, Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου, Αγ. Βαρβάρας Δάφνης, Αγ. Δημητρίου ομωνύμου δήμου Αττικής, Προφ. Ηλία Παγκρατίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Αγ. Χαραλάμπους Ιλισίων, Ζωοδ. Πηγής οδ. Ακαδημίας και Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσβαση των θεατών είναι πολύ εύκολη. Με το μετρό: σταθμός “Ακρόπολη” ή Σταθμός “Φιξ”. Με τον ηλεκτρικό : σταθμός “Πετράλωνα”. Με το τραμ σταθμός “Συγγρού-Φιξ”. Με λεωφορείο: τρόλεϊ 15 μέχρι την πλατεία Φιλοπάππου, ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ