Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 21:48

Ενθουσίασαν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, υπό τις ιαχές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία η καλοκαιρινή εορτή που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Τοπικοί Άρχοντες, εκπρόσωποι Μικρασιατικών συλλόγων και πολιτιστικών τοπικών Σωματείων καθώς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Τις καρδιές όλων κέρδισαν οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, τα οποία με το τραγούδι και το χορό ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και ενθουσίασαν το κοινό με το θεατρικό: «Ο Αίσωπος κάτι θέλει να μας πει…».

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το θαυμάσιο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως και, αφού καλωσόρισε τους γονείς, συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την λαμπερή θεατρική παρουσία τους, όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης θερμά τον κ. Ζαχαρία Καρούνη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι!

Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ