Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 11:49

Εκατοντάδες πολίτες της Καβάλας ευχήθηκαν στον νέο τους Ποιμενάρχη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Καβάλα ευχήθηκε στον νέο της Ποιμενάρχη για την ονομαστική του εορτή, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ.Στέφανο να δέχεται από το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2017 εκατοντάδες πολίτες, εκπροσώπους των Αρχών και του ιερού Κλήρου, ενώ το πρωί τελέστηκε στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καβάλας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε τις ευχές των Καβαλιωτών, ανταποδίδοντας με ένα μικρό κέρασμα, ενώ συνομίλησε με όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν και ειδικά με τα μικρά παιδιά, τα οποία ήταν ουκ ολίγα.

Παράλληλα, το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει και παρά την κούραση, ο Σεβασμιώτατος ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός, προσιτός και δεκτικός προς όλους, ευχαριστώντας έναν έναν τους πολίτες οι οποίοι έσπευσαν στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για να του ευχηθούν.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος, συνοδεία εκπροσώπων του ιερού Κλήρου, μετέβη στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας, όπου και εκεί δέχτηκε τις ευχές του κόσμου, ενώ τον περίμενε και μια μικρή έκπληξη, καθώς κατέφθασε μια παιδική χορωδία, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, για να του ευχηθεί.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κόσμο ο οποίος τον «αγκάλιασε» για άλλη μια φορά, μετά την ενθρόνισή του και υποσχέθηκε ότι θα υπηρετήσει τις ανάγκες του ποιμνίου του με σύνεση και ακάματη προσπάθεια.

Πηγή: Kavala Post

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ