Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 21:27

Ε΄ Έκθεση Αγιογραφίας της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποιεί την Ε΄ Έκθεση Αγιογραφίας, ένα καλλιτεχνικό γεγονός, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του έτους 2012, με αφορμή την ιστορική και αλησμόνητη Επίσκεψη της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, στο Ρέθυμνο.

Η Ε΄ Έκθεση Αγιογραφίας, όπως και η προηγούμενη, έχει ενταχθεί στις εικαστικές εκδηλώσεις του 28ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ του Δήμου Ρεθύμνης και θα λειτουργήσει από την 2α έως και την 15η Οκτωβρίου 2017, στο «Κέντρο Τεχνών – Εργαστήρι Βυζαντινής Παράδοσης», στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 82).

Και εφέτος συμμετέχουν στην Έκθεση πολλοί Αγιογράφοι, οι οποίοι είτε δραστηριοποιούνται στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου είτε έλκουν την καταγωγή τους από αυτήν.

Τα επίσημα Εγκαίνια της Εκθέσεως θα πραγματοποιηθούν, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου και του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γεωργίου Μαρινάκη, την Δευτέρα 2α Οκτωβρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ