Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 10:13

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ενορίτες από το σωματείο “Πρόσκληση στην πρόληψη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Newsdesk Δυο συνάνθρωποι μας που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες και δεν το γνώριζαν ώστε να το αντιμετωπίσουν, διαγνώστηκαν από γιατρούς του Ιάσιου Θεραπευτηρίου Καλλιθέας κατά την δράση που συνδιοργάνωσαν το πρωί ο ενοριακός ναός αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως και το σωματείο «Πρόσκληση στην πρόληψη».

Περίπου εκατό ενορίτες του ναού της αγίας Μαρίνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πραγματοποίησαν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο πλαίσιο των δράσεων του φορέα «Πρόσκληση στην Πρόληψη».

Οι ιερείς του ναού μαζί με τους εθελοντές υποδέχθηκαν τους ενορίτες που δέχθηκαν τις δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες του νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο απάντησε σε κάθε απορία.

Η επικεφαλής του σωματείου «Πρόσκληση στην πρόληψη» κα. Τιτή Ντολαπτσή δήλωσε πως «Ανταμοιβή μας είναι η ζεστασιά και οι ευχές που δεχόμαστε από όλους! Η επιτυχία αυτή μας γεμίζει κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε βοηθώντας όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Αισθάνομαι ευγνώμων για όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο «Πρόσκληση στην πρόληψη» έχει προχωρήσει σε σειρά παρόμοιων δράσεων σε ενορίες της Αττικής βοηθώντας τους πολίτες να κατανοήσουν την αξία της έγκαιρης πρόληψης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ