Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:05

Διδάσκοντας e-Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στο πλαίσιο των συνεργατικών δράσεων τηλεκπαίδευσης τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, δια της συμπράξεως των Συντονιστών ΕΕ κλ. ΠΕ01 Θεολόγων, Δρ Νικολάου Παύλου και Δρ Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, αντιστοίχως, διοργανώνουν από κοινού ψηφιακό επιμορφωτικό σεμινάριο (webinar) Θρησκευτικών με θέμα “Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο” την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.

Το σεμινάριο αποτελείται από 2 μέρη: 1ο μέρος, «Η χρήση της ψηφιακών εργαλείων eclass, e–me και padlet στο μάθημα των Θρησκευτικών» (ώρα έναρξης 10.00), 2ο μέρος, «Προσεγγίζοντας το ψηφιακό σύμπαν: Καλές πρακτικές & διδακτικές εφαρμογές στην εξ αποστάσεως διδασκαλία των Θρησκευτικών. Το ζήτημα της Δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου» (ώρα έναρξης 18.00)

Κύριος ομιλητής στο 2ο μέρος είναι ο Άρχων Διδάσκαλος του Ευαγγελίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και π. Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου.

Για το e σεμινάριο θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Cisco Webex.

Ήδη, μετά την αποστολή στα σχολεία της σχετικής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι (ψηφιακές) θέσεις έχουν ήδη υπερκαλυφθεί, τηρηθείσης (όπως είχε ανακοινωθεί) της σειράς προτεραιότητος στην υποβολή αιτήσεων.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ