Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 11:06

Διάλεξη για τους ζακυνθινούς χορούς στο Κέντρο Λόγου Αληθώς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», επιμένοντας σε συνάξεις μορφωτικής ποιότητας, παρουσιάζει την 9η και τελευταία για φέτος δράση τού δ΄ κύκλου του, το Σάββατο, 16 Μαΐου 2014, στις 8.15 το δειλινό, στο πλάτωμα του Ναού της Φανερωμένης Μπανάτου, με μιαν εκδήλωση λαογραφικού περιεχομένου.

Τη βραδιά θα ανοίξει με ζακυνθινούς χορούς το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ», το οποίο, υπό την αδιάκοπη διδασκαλία τού εκπαιδευτικού κ. Νίκου Αρβανιτάκη, συμπλήρωσε πρόσφατα 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της Ζακύνθου και όχι μόνον.

Στη συνέχεια, ο κ. Διονύσης Καρδάρης, Δρ Χορολογίας – Αναπληρωτής Καθηγητής Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών – Διευθυντής Τομέα Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, χρησιμοποιώντας αρχειακό και σύγχρονο εποπτικό υλικό, θα αναπτύξει το θέμα: «Χορευτικές αναζητήσεις στη Ζάκυνθο».

Τη βραδιά θα κλείσει η «ΥΑΚΙΝΘΗ», με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, ώστε να αναδειχθεί το παραχθέν έργο του Συγκροτήματος κατά την 20ετία που διέρρευσε.

Οι συντελεστές του Κέντρου Λόγου «Αληθώς» έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους φίλους των δράσεών του και σε αυτή την εκδήλωση, ευχαριστώντας τους εκ των προτέρων για την όλη στήριξη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ