Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 8:38

Δήμαρχος Μαραθώνα: “Η επικοινωνία μου με τον Αρχιεπίσκοπο μου έδωσε φτερά για να συνεχίσω”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Παρέλαση celebrities σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την πόρτα του Αρχιεπισκοπικού μεγάρου πέρασαν σήμερα δημόσια πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για επικείμενη συνεργασία με την Εκκλησία κάνοντας έργα υποδομών για να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Μαραθώνα απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων τονίζοντας πως “η επικοινωνία μου με τον Αρχιεπίσκοπο μου έδωσε φτερά να συνεχίσω.

Ο κ. Ψινάκης ανέφερε πως έχει στενούς δεσμούς από παλιά με τον Αρχιεπίσκοπο γιατί ήταν καθηγητής του στο μάθημα των θρησκευτικών στη Λεόντειο.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ενώ ενωμένοι με την Εκκλησία μπορούμε να κάνουμε και θαύματα.

Όπως έγραψε και στο Instagram, ο κ. Ψινάκης ανάρτησε μια φωτογραφία από τη συνάντηση γράφοντας: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμο που μου έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της “Λεγεώνας του Μαραθώνα”. Προγραμματίσαμε συνεργασία της Εκκλησίας και της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων.

Ενωμένοι η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Του εκμυστηρεύτηκα τα μελλοντικά μου σχέδια και μου έδωσε την στήριξη, την ευχή και την ευλογία Του…!!! Respect!!!» (σεβασμός).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ