Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 16:46

Γρεβενών: «Εδώ στα Γρεβενά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την φράση αυτή ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ εξέφρασε την απογοήτευσή του με αφορμή την ακύρωση της αιμοδοσίας που είχε προγραμματίσει η Μητρόπολη Γρεβενών για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Όπως τόνισε ο κ. Δαβίδ στην ΕΡΤ Κοζάνης «Εμείς τους δίνουμε χρυσάφι και αυτοί γυρνούν την πλάτη και το αρνούνται», τονίζοντας ότι με υπαιτιότητα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα αιμοδοσία στα γραφεία της Μητροπόλεως Γρεβενών.

Η αιμοδοσία που ήταν σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών νόμου Γρεβενών «Δώρο Ζωής», ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

Παρά τη συνεννόηση και το «πράσινο φως» όμως που δόθηκε απ’ αυτό την περασμένη Παρασκευή δεν εμφανίστηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης δήλωσε «Δε θα ζητήσω της ευθύνη από κανέναν για αυτό που έγινε, καθώς την αναλαμβάνω εγώ εξ’ ολοκλήρου», ενώ πρόσθεσε ότι  «Σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι για όσους θέλουν να δώσουν αίμα για τους πυρόπληκτους της Αττικής».

Η Μητρόπολη Γρεβενών σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως “Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη, σε ώρα δοκιμασίας των συμπατριωτών μας, αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη. Ποια απολογία μπορούμε να έχουμε απέναντι στους συμπολίτες μας Γρεβενιώτες, κάθε ηλικίας, που προσήλθαν για να δώσουν το αίμα τους για τους πυρόπληκτους της Αττικής; Σε ώρες οδύνης πρέπει να είμαστε κύριοι των περιστάσεων και υπεύθυνοι σε λόγους και πράξεις”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ