Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 22:36

“Γιορτή ανακύκλωσης” με την Αποστολή στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τα οφέλη που επιτυγχάνονται από την ανακύκλωση συσκευασιών γνώρισαν σήμερα οι μαθητές του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην Πλατεία Δημαρχείου και διοργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Σε Δήμους ολόκληρης της χώρας πραγματοποιούνται, από την αρχή της χρονιάς, με εξαιρετική επιτυχία “Μεγάλες Γιορτές Ανακύκλωσης για τους μαθητές” που τελούν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών& Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και είναι σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Στόχος της προσπάθειας είναι να ενημερωθούν οι μαθητές για την προστασία τους περιβάλλοντος, να γίνουν οι πρεσβευτές ανακύκλωσης στην κοινωνία, να συμβάλλουν στη βελτίωση της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς των παλαιότερων γενεών και να συνδυάσουν τις περιβαλλοντικές δράσεις με την κοινωνική προσφορά καθώς ένα μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για την στήριξη παιδιών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση στο Δήμο Μοσχάτο – Ταύρου περισσότεροι από 100 μαθητές, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν, ανακύκλωσαν, συμμετείχαν σε περιβαλλοντικά δρώμενα και κέρδισαν σημαντικά έπαθλα παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου –Ταύρου, κ.Ανδρέα Ευθυμίου

Ο Γενικός Διευθυντής της ”ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας μιλώντας στους μαθητές ανέφερε οτι : ”Η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα της ζωής των σημερινών αλλά και των μελλοντικών γενεών. Σήμερα, πρόσθεσε, όλοι μαζί δίνουμε το μήνυμα αλλά παίρνουμε και μαθήματα από τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειες τους, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό. Αυτό σημαίνει υγεία, πολιτισμός, παιδεία, ελευθερία αλλά και ανθρωπιά. Ό ρόλος μας σήμερα εδώ είναι παιδαγωγικός, ενθαρρύνουμε την κοινωνική συμμετοχή σε μία θετική στάση απέναντι στη φύση”.

Οι “Μεγάλες Γιορτές Ανακύκλωσης για τους μαθητές” σε Δήμους όλης της χώρας συνεχίζονται με εξαιρετική επιτυχία έως 31 Μαΐου 2015, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. γιατί οι μαθητές και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ