Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 16:40

Αφιερωμένος στην εξομολόγηση ο τρίτος κύκλος σεμιναρίων για ιερείς της Κρήτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Από 16 έως 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο Τρίτος Κύκλος των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης και δια Βίου Εκπαίδευσης των Κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Κρήτης, με θέμα «Εισαγωγή στο ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως».

Το Πρόγραμμα αυτό της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ) πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο μιας συνεχούς προσπάθειας της Εκκλησίας για παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης των κληρικών και των λαϊκών στελεχών της. Το Σεμινάριο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης Επιμόρφωσης» (ΦΕΚ 1592/30.9.2010).

Οι συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, ύστερα από την υποχρεωτική παρακολούθηση και την κατάθεση εργασίας, λαμβάνουν Βεβαίωση Πιστοποίησης και μοριοδότηση με βάση το καθεστώς μοριοδότησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Στο τρίτο παραπάνω Ιερατικό Σεμινάριο εισηγήσεις θα κάνουν ο Μητρ. Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ο Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Γκράτς κ. Γρηγόριος Λαρεντζάκης, ο π. Γεώργιος Δορμπαράκης, Καθηγητής- Συγγραφέας, ο π. Αλέξανδρος Καρυώτογλου, Σύμβουλος Θεολόγων, ο π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, Συνεργάτης του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στο Χώρο της Υγείας, οι π. Νήφων Βασιλάκης και π. Αυγουστίνος Μπαϊραχτάρης από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και ο Κων. Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ