Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 22:21

Γεύμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στους υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Το νόημα της ζωής κρύβεται στις δύο εντολές του Κυρίου, να αγαπάμε τον Θεό με όλη μας την δύναμη και τον συνάνθρωπό μας σαν τον εαυτό μας» με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά την συνάντηση που είχε με τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Οργανισμών της, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευσε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ενώ παρόντες ήταν οι Διευθυντές των Υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες.

Πιο πριν οι συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής επισκέφθηκαν το ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι και αμέσως μετά το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής.

Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων και αμέσως μετά ακολούθησε το γεύμα με μουσική από μέλη της Ορχήστρας Κανών της Α.Α. υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Δεμελή.

Ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού Σεβαστιανός Ανδρεάδης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την δυνατότητα που προσφέρει να «συναντιόμαστε όλοι μαζί και να θυμόμαστε τον σκοπό για τον οποίο εργαζόμαστε. Η Εκκλησία είναι η Κιβωτός της Σωτηρίας και είναι σπουδαίο να γνωρίζει κανείς ότι ανήκει στο πλήρωμά της».

Ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αλλά και όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Σε άλλο σημείο έκανε ιδιαίτερο λόγο για το έργο και τις δράσεις του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού.

Ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας για τις δομές της Αρχιεπισκοπής, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα γηροκομεία, το κέντρο Γεροντολογίας, αλλά και την βιβλιοθήκη και τα φροντιστήρια επεσήμανε ότι σκοπός είναι να εξυπηρετηθεί ο άνθρωπος.

Στο τέλος μια ομαδική φωτογραφία με όλους μαζί ήταν η ανταμοιβή για τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στην Αρχιεπισκοπή και να έχουν το στιγμιότυπο με τον πατέρα τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ