Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:50

ΒΙΝΤΕΟ- Πρωτοχρονιά στην μητρόπολη Μεσσηνίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε στην Καλαμάτα η πρώτη μέρα του Νέου Χρόνου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, παρουσία των τοπικών Αρχών, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Στη συνέχεια ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Μητροπολιτικού Ναού και ευχήθηκε για το νέο έτος στους ιερείς και σε όσους διακονούν σε αυτόν.

Ακολούθως ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ευχήθηκε σε όλους για ευλογημένο κι ευτυχές νέο έτος με υγεία, τονίζοντας ότι η κρίση και οι όποιες δοκιμασίες με υπομονή, αγάπη και αλληλεγγύη θα ξεπεραστούν.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Π. Κοζομπόλη, Π. Κωνσταντινέας και Δ. Κουκούτσης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ελ. Αλειφέρη και Π. Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κ. Χίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Ταξίαρχος Στ. Τουφεξής, ο κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας Πλοίαρχος Π. Μποτίνης, Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιώργος Τσερεφός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ