Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:00

Αρχιεπίσκοπος: «Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, τα παιδιά βρίσκονται στο κέντρο της καρδιάς μας»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σήμερα το πρωί, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα παιδιά και να τους δώσει κουράγιο στον δύσκολο αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην σημασία της προσφοράς στα παιδιά, λέγοντας πως «Αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων τα παιδιά βρίσκονται στο κέντρο της καρδιάς μας», ενώ εξήρε επίσης το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» τονίζοντας πως “είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την παρουσία του ειδικά σήμερα, Παραμονή των Χριστουγέννων και τόνισε πως “Είναι για ολόκληρη την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και ειδικά για τα παιδιά και τους γονείς τους μια ξεχωριστή στιγμή που γεμίζει την καρδιά μας συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεστε άγρυπνα δίπλα μας και προσεύχεστε για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κ. Βαρδινογιάννη σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο με ένα χρυσό στεφάνι ελιάς, το οποίο αποτελεί και την ύψιστη τιμητική διάκριση του Συλλόγου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που συνοδευόταν από τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωστή Δημτσα, συνομίλησε με παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα και τις οικογένειες τους, δίνοντας τους ευχές για γρήγορη ανάρρωση μαζί με ένα μικρό σταυρουδάκι για να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ