Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 14:18

Αρχιεπίσκοπος: «Νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά με τις Ένοπλες Δυνάμεις»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις εξέφρασε στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο αρχηγός και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης ζήτησαν την ευχή του Αρχιεπισκόπου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες όχι μόνο για αυτή καθ΄αυτή την αποστολή τους, αλλά και για να προάγουν καθημερινά το αγαθό της ασφάλειας στην κοινωνία».

Μάλιστα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε πως «Γνωρίζουμε όλοι ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Εκκλησία είναι παρούσες καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής και πάντα η ευλογία της Εκκλησίας σκέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτό το τιτάνιο έργο το οποίο έχουν να διεκπεραιώσουν».

Ο κ. Ιερώνυμος επεσήμανε ότι «Νιώθουμε υπερηφάνεια, ασφάλεια και σιγουριά» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ σημείωσε πως «σε κάθε ακολουθία δεν παραλείπουμε να μνημονεύουμε ο Θεός να ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τους κρατεί υγιείς για τη δική μας παρηγοριά και την σωτηρία της πατρίδας».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ