Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 7:43

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη Μονή Αγίου Γεωργίου Λαμπετίου, με πρωτοβουλία Αντιδημάρχου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον βαθύ του σεβασμό και την αγάπη του προς την Τοπική Εκκλησία και δη στα μοναστήρια, απέδειξε ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης, και για μία ακόμη φορά κράτησε τις υποσχέσεις του.

Πριν από καιρό, στον αύλειο χώρο της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Λαμπετίου είχε σημειωθεί καθίζηση που εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους.

Ο κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης μόλις πληροφορήθηκε τότε το γεγονός, τηλεφώνησε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό και του έκανε γνωστό πως ο Δήμος Πύργου θα αποκαθιστούσε τη ζημιά, προσφέροντας όσο μπετόν και αν χρειαζόταν. Επίσης, για το ίδιο θέμα, ενημέρωσε και την Ηγουμένη της Ι. Μονής Μακρύνα Μοναχή.

Μετά από λίγο καιρό ο κ. Σκαρτσιάρης υλοποίησε την υπόσχεσή του στέλνοντας χαλίκι, μπετονιέρες και τσιμέντο για την αποκατάσταση της καθίζησης στην αυλή του Μοναστηριού.

Ο κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης προχώρησε και σε μία ακόμα προσφορά προς την Ι. Μονή. Πρόσφατα έστειλε δύο χορτοκοπτικά μηχανήματα του Δήμου και έκοψαν τα χορτάρια του στενού δρόμου που οδηγεί στη Μονή, διαπλατύνοντάς τον, διευκολύνοντας έτσι την άνετη έλευση των οχημάτων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γερμανός και η Ηγουμένη του Μοναστηριού Μακρίνα Μοναχή ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο Πύργου κ. Ανδρέα Σκαρτσιάρη, προσευχόμενοι για σωματική και ψυχική του υγεία, ευχόμενοι να βρεθούν και άλλοι χριστιανοί για να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως την Τοπική Εκκλησία.

Πηγή: proini.news

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ