Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 11:52

ΑΝΕΛ: «Αποδεχόμαστε με σεβασμό την απόφαση της Εκκλησίας»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Σε διαφορετική γραμμή από το Μέγαρο Μαξίμου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τάσσονται στο πλευρό της Εκκλησίας, μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, που δεν επιθυμεί καμία αλλαγή στο ισχύον καθεστώς.

Πηγή των ΑΝΕΛ υποστηρίζει στο iefimerida.gr ότι το κόμμα βρίσκεται στο πλευρό της Εκκλησίας και συνεχίζει να στηρίζει τον διάλογο. «Στηρίζουμε την απόφαση της Εκκλησίας με σεβασμό και αποδεχόμαστε την σημερινή της απόφαση», αναφέρει χαρακτηριστικά αρμόδια πηγή από τους ΑΝΕΛ.

«Δεν θέλαμε να προκαταλάβουμε την Εκκλησία»

Ο Πάνος Καμμένος το προηγούμενο διάστημα είχε υιοθετήσει διακριτική στάση απέναντι στο ζήτημα, αποφεύγοντας να σχολιάσει δημόσια τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις Μητροπολιτών και κληρικών. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Καμμένος την περασμένη εβδομάδα μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει, φέρεται να είπε σε συνομιλητές του: «Ας αποφασίσει η Εκκλησία πρώτα».

Αρμόδια πηγή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υποστηρίζει πως ο κυβερνητικός εταίρος είχε συνειδητά αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Εμείς αποφασίσαμε να μην κάνουμε δημόσιες αξιολογήσεις επί του περιεχομένου της συμφωνίας επειδή δεν θέλαμε να προκαταλάβουμε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου», υποστηρίζει η ίδια πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ