Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:27

Σχολικός εκφοβισμός, ένα σύγχρονο κοινωνικό άγος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ενημερώνουμε το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιερά μας Μητροπόλεως, ότι μετατίθεται η προκαθορισμένη για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 καταληκτική συνεδρία της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως μας, λόγω εκτάκτων σοβαρών υπηρεσιακών υποχρεώσεων του διακεκριμένου ομιλητού, Υποστρατήγου κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη στο Εξωτερικό. Η συνάντηση και η ενδιαφέρουσα εισήγησή του με θέμα «Διαδικτυακή συμπεριφορά υψηλού κινδύνου» μετατίθεται σε χρόνο που θα προσδιοριστεί μετά το Πάσχα και αφού εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι.

Αντ’ αυτής και στα πλαίσια της Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί η άκρως επίκαιρη εισήγηση του Θεολόγου – Δασκάλου, Μεταπτ. Διπλ. Θεολογίας κ. Ηλία Γεραρή με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός, ένα σύγχρονο κοινωνικό άγος».

Σας αναμένουμε λοιπόν, το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00, στην «Κροκίδειο Αίθουσα», για να λάβουμε από τα έμπειρα χείλη του ομιλητού τα απαραίτητα εφόδια, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την ανερχόμενη κοινωνική μάστιγα του Σχολικού Εκφοβισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ