Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:29

Ανακοίνωση βραβευθέντων μαθητών της Α/βάθμιας, Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και των Κατηχητικών Ομάδων της Ι. Α. Α.

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα ονόματα των βραβευθέντων μαθητών της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Κατηχητικών Ομάδων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίοι συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, με θέμα: «Η Πατρίδα μου το 2021».

Τα βραβεία δόθηκαν κατά σχολικές βαθμίδες (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) καί κατά κατηγορία (ποίηση-διήγημα-παραμύθι-δοκίμιο-μυθιστόρημα). Απονεμήθηκαν συνολικά εκατόν τριάντα (130) βραβεία.

Η Ιερά Σύνοδος ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην διεξαγωγή αὐτού του Πανελληνίου Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού και ειδικότερα:

α. Όλους τους μαθητές, για την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τους, οι οποίοι κατέθεσαν το έργο τους στην Ειδική Συνοδική Επιτροπη Πολιτιστικής Ταυτότητος και ανέδειξαν τους γόνιμους προβληματισμούς τους, τις χαρισματικές εμπνεύσεις τους, τις δεξιότητές τους και τα ελπιδοφόρα οράματά τους.

β. Τους Καθηγητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους Υπευθύνους Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίοι προέβαλαν πρός τους μαθητές την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

γ. Τους Διδασκάλους και Καθηγητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αποτέλεσαν μέρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, κατέβαλαν κόπο και εργάσθηκαν αμερόληπτα και υπεύθυνα για την αξιολόγηση των πονημάτων των μαθητών.

Με Απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα λάβουν Έπαινο συμμετοχής όλοι όσοι συμμετείχαν στόν Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό. Επίσης στις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις ο επιχώριος Μητροπολίτης θα απονείμει στους βραβευθέντες μαθητές το Τιμητικό Βραβείο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μαζί με Εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ειδικό Τόμο από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που θα οργανώσει στη Μητροπολιτική του Περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον Γραμματέα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, Πανοσιολογιώτατο Ἀρχιμανδρίτη π. Βαρθολομαίο Αντωνίου – Τριανταφυλλίδη, στα τηλέφωνα: 210 – 7272214 – 215.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ