Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 7:34

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: Η χώρα μας εξέπεμψε για άλλη μια φορά μήνυμα ενότητας και σταθερότητας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Σε μια εποχή που η έννοια και η αξία της συνεργασίας φαίνεται να υποχωρούν, η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος με την ενότητά της, μετέφερε το διαχρονικό μήνυμα της Ορθοδοξίας προς την ανθρωπότητα με σύγχρονο λόγο.

Σήμερα, με τη λήξη των εργασιών της Συνόδου μπορώ να πω ότι ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στις ανάγκες μιας παγκόσμιας διοργάνωσης, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ειδικό Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, κ. Λιάντη – Λιανό Ευστάθιο και όλα τα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, όλα τα μέλη της Ειδικής μη αμοιβόμενης Επιτροπής για τη διοργάνωση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου από 13 Υπουργεία και βέβαια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς της φιλόξενης Κρήτης.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιστράτηγο κ. Ανδρικόπουλο και τον Υποστράτηγο, κ. Δασκαλάκη, οι οποίοι συντόνισαν την επιχείρηση ασφάλειας και μέσω αυτών τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και όλες τις δυνάμεις του Λιμενικού και του Στρατού για τη συνεχή παρουσία τους.

Η χώρα μας εξέπεμψε για άλλη μια φορά μήνυμα ενότητας και σταθερότητας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ